Nieuwsbriefarchief KoendalinieNetwerk

Nieuwsbrief Zelftest Bewustwording Innerlijk Licht (maart 2019)

Als je actief bezig bent met spirituele ontwikkeling kun je je stapje voor stapje meer bewust worden van je innerlijk zelf. En, wat nog belangrijker is, proberen om steeds meer te gaan leven vanuit de intenties en gevoelens van je innerlijk zelf. Als je dat doet, kan je een ervaring van innerlijk licht in jezelf krijgen. Dat gaat vaak gepaard met een gevoel van wat je echt wilt in je leven. Om dit proces van bewustwording te stimuleren is een Zelftest Bewustwording Innerlijk Licht ontwikkeld. Daarbij is gebruik gemaakt van de ervaring van een groep aura-healers, de kundalinigroep, en ervaringen opgedaan in vele aura-readingen. Daardoor is het een zelftest geworden die rijk is aan feedback. Hieronder staat de link om naar die test te gaan.
Bij de zelftest zit een klein evaluatieformulier en het wordt gewaardeerd als je dat invult. Dat is dan weer feedback voor mij (Pierjasi).

► Naar: Zelftest Bewustwording Innerlijk Licht
 
                                                                           
                                                                         KoendalinieNetwerk
 

Latere nieuwsbrieven vanuit het KoendalinieNetwerk

► Nieuwsbrief april 2020

Een meditatie over de vooruderlijnen

► Nieuwsbrief maart 2020

Aandacht voor de mogelijkheid de meditaties van de Pelgrimstocht Innerlijk Licht thuis te volgen. Die meditaties kunnen je spitrituele ontwikkeling een krachtige impuls geven. Verder een oefening om een energiecentrum van het kundalinisysteem diepgaand te zuiveren. 

► Nieuwsbrief februari 2020

Een recensie schrijven voor het boek 'Innerlijk LIcht gaat schijnen', een meditatie gericht op de toekomst en een krachtige zelfhealingmethode de 'Loving Touch'

► Nieuwsbrief januari 2020

Verslag van de boekpresentatie 'Innerlijk LIcht gaat schijnen' en twee aurareadingen van genezingen van Jezus 

► Nieuwsbrief december 2019

Verslag van een meditatie van healing van het innerlijk kind

► Nieuwsbrief november 2019

Boekpresentatie en laatste hoofdstuk van de inwijdingstocht door de Grote Piramide van Gizeh is klaar

► Nieuwsbrief oktober 2019

Nieuw boek komt uit, zonlicht in de herfst

► Nieuwsbrief augustus 2019

Ervaringen met een hartmudra en healing van het innerlijk kind met een mudra.

► Nieuwsbrief juli 2019

Eerste ervaringen met mudra's om rijk te worden, af te vallen en te ontgiften.

► Nieuwsbrief juni 2019

Over spiritualiteit in de tijd van de hunebedbouwers en een denkkracht meditatie.

► Nieuwsbrief april, mei 2019

Over een deel van de inwijdingsweg (Hogere Kamers) in de Grote Piramide van Gizeh en een hersenhealing.

 

Eerdere nieuwsberichten vanuit het KoendalinieNetwerk

►Interactief blog over inwijding in de Grote Piramide te Gizeh
Meer dan 4000 jaar geleden werden de piramides en de Sfinx bij Gizeh in Egypte gebouwd en nog steeds weet men niet goed wat de betekenis ervan is. Iedere keer wordt er weer wat nieuws ontdekt aan de Grote Piramide. Een serie aura-readingen werpt meer licht op de betekenis van deze bijzondere piramide. Ze staan beschreven in een blog waar iedere keer een nieuw hoofdstuk aan wordt toegevoegd.  
 
Blogberichten: De spirituele functie van hunebedden komt in beeld
Hunebedden komen niet alleen in Nederland voor, maar praktisch in heel Europa en ook nog in Afrika en Azië. Door middel van aura-readingen is de oorspronkelijke functie van hunebedden nagegaan en dat is niet een grafmonument maar een energieplek waar de toenmalige priesters en priesteressen in trance gingen om voor de zieken uit hun stam of voor andere dringende vragen hulp te krijgen van de 'geestelijke wereld'.  

►Spirituele Ontwikkelingstest (gratis) met uitgebreide feedback
Werken aan spirituele ontwikkeld kan fascinerend zijn maar gaat soms moeilijk, te langzaam of te snel. Met de Spirituele Ontwikkelingstest kun je voor jezelf nagaan in hoeverre je spirituele ontwikkeling in balans is.
 
►KoendalinieNetwerk is ook op Facebook

English blog: Discovery Journey Kundalini Energy
Kundalini is a word which arouses a lot of expectations, mystical feelings and sometimes even fears. It is an energy you can encounter when you dive deeper into the realm of spiritual development. In this book with a lot of exercises, the nature of kundalini-energy is explained. The first chapters of this book are published in this blog and next chapters will follow. Comments are welcome!

► Verslag interactieve lezing 'Ontdekkingsreis Innerlijk Licht' bij de Stichting Emma in 2015 en bij Pronaos Atlantis (AMORC), gehouden te Utrecht op 26 november 2017

► Terug naar de homepage van het KoendalinieNetwerk